Archive for január, 2010

 

“Miért konzervatívak a magyar nők?” Treehugger Dan a Power Woman Szalon januári vendége!

Posztolva: 2010. január 18.

treehuggerpicMegleptés vendég és téma:

Miért konzervatívak a magyar nők?“ – E témát fogjuk közösen körbejárni újévi szalonunk különleges vendégével, a téma „szakértőjével“,Treehugger Dannel! E téma azért is izgalmas számomra, mert én is hasonlóval küszködtem sokáig, csak a másik oldalról azaz: „Miért konzervatívak a magyar férfiak?“ Dan az Elle októberi számába írt vendégvéleményt „Egyszerűbb mint gondolnánk“ címmel az októberi szám „Back to Basics“(Tendencia rovat) című cikkéhez. (tovább…)

  • Share/Bookmark
 
 

Elle Power Babies!

Posztolva: 2010. január 17.

pwweberbabyPower Women have Power Babies!
Az Elle Power Woman Szalon kisgyermekes vendégei csemetéik nélkül látogatják rendezvényeinket, hogy néhány órát kifejezetten és majdnem kizárólag csak önmagukra szánjanak (jó, persze azért időnként előfordul egy-egy sms-váltás, diszkrét telefon az otthoniakkal). Ám ez korántsem jelenti, hogy ne lennénk mindnyájan igen büszkék  az exklúziv Elle Power Baby klub tündéri tagjaira! Néhány baba “előtte” és  ”utána” formátumban is Elle-történelmet írt:

(tovább…)

  • Share/Bookmark
 
 

Joó Zsuzsa új programja, a “Karrierkedd” január 19-én folytatódik!

Posztolva: 2010. január 17.

joozsuzsaJoó Zsuzsanna Karrieriskolájának új programja, a KARRIERKEDD január 19-én folytatódik.

Minden kedden 18.00-kor kétórás program vár azokra az érdeklődőkre, akik azért szeretnének önismeretük fejlesztésével foglalkozni, hogy jobban helyt tudjanak állni a munkájukban, kiegyensúlyozottabb életet éljenek, és tudatosan menedzseljék életüket.

A heti rendszerességgel zajló programon minden alkalommal más-más téma kerül terítékre. Egy rövid, elméleti ismertetés után olyan feladatokat kapnak a részt vevők, amelyek segítségével letesztelhetik magukat, megismerhetik reakcióikat, megoldási stratégiáikat. Ezt követően a csoporttal elemezzük és átbeszéljük a tipikus hibákat és a lehetséges megoldási módokat.

Ezeket megértve és alkalmazva már másnap csatasorba állítható a megszerzett tudás a sikeres önérvényesítés érdekében.

Kinek ajánljuk a Karrierkedd programjait életkortól függetlenül? (tovább…)

  • Share/Bookmark
 
 

Ki vagyok ÉN? Identity Klub a Ráday Könyvesházban!

Posztolva: 2010. január 12.

identityjatekIdentity pszichológiai társasjáték

EMBERI KAPCSOLATOK, ÖNISMERET, ÖNFEJLESZTÉS
IDENTITY  klub
a RÁDAY Könyvesházban,
1092 Budapest, Ráday utca 27.
keddenként délelőtt 10.00-12.30ig
és szerdánként délután 17.30-20.00ig.

Bejelentkezés mobilon: 06 20 480 48 34
és e-mailen:
identity.fean@gmail.com
A játék résztvevői játékvásárlás esetén 10 % kedvezményt kapnak a Ráday Könyvesházban!
Az alkotó: dr. Füzesi Györgyi pszichológus által kiképzett játékvezetőkkel
GYERE, VÁRUNK egy önfeledt játékra!

  • Share/Bookmark
 
 

Meghívó: Negyedik Elle Power Woman Szalon

Posztolva: 2010. január 5.

Meghívó

ellesalon2Negyedik Elle „Power Woman“ Szalon

Időpont: 2010. Január 24. vasárnap, délután 4:30 és 8 óra között (pontban 4.30-kor kezdünk, gyűlekezés  4-től.)
Apropó: Új Év, Új Élet? Van egy kedvenc angol verssorom: „Ring out the old, ring in the new“ (kb.: „mondj búcsút a réginek, üdvözöld az újat“) az idézet Alfred, Lord Tennyson Ring Out Wild Bells című verséből való, az alábbi két verszak szép megfogalmazása annak, amit én is érzek. (Hírtelenjében nem találtam magyar fordítást, ha valakinek megvan vagy megtalálja szívesen fogadnám!) (tovább…)

  • Share/Bookmark
 
 

Legnagyobb sikerem – legnagyobb kihívásom, 2009.

Posztolva: 2010. január 2.


ellesalon2Legnagyobb sikerem – legnagyobb kihívásom, 2009.
Új év, új Szalon! Közeledik a Negyedik Elle Power Woman Szalon! Ezért egy kis emlékeztető legutóbbi összejövetelünk körkérdésére: 2009-ben mi volt a legnagyobb sikerem és mi volt a legnagyobb kihívásom? Ha e hosszú újévi hétvégén számvetést készítettetek tavalyi évetekről és ezt szívesen megosztanátok velünk, akkor  írjatok a zsuzsa kukac nokazuton pont com email címre, vagy mondjátok el a hozzászólások rovatban. Izelítőül íme néhányotok korábban írásban elküldött válasza:
ERDŐHÁTI ÁGNES
Egymásért az úton – Mire jó  a családi karriertervezés?
„Az én legnagyobb sikerem idén, hogy újra babát várok, illetve, hogy sikerese beszoktattam Emmát a bölcsibe és visszamentem szülésig dolgozni. Újra struktúráltam a hostelt, élére állítottam és „kigyúrtam a staffot”. A legnagyobb kihívás, hogy hogyan fogok két gyereket nevelni. Hogyan fogom altatni őket egy szobában, hogy ne ébresszék fel egymást. Hogyan fogom Emmával elfogadtatni az új jövevényt, és hogyan tudok magamra elég időt lopni a családtól.“

(tovább…)

  • Share/Bookmark