Archive for május, 2010

 

Ötödik Power Woman Szalon – Beszámoló és képek!

Posztolva: 2010. május 26.

powerwomansalon5Égszakadás és földindulás, mennydörgés és villámlás közepette zajlott ezúttal ötödik Power Woman Szalonunk, mely az időjáráshoz hasonlóan markáns és zajos volt! És szolgált egy váratlan meglepetéssel is: Daniel Ellsberg, a Pentagon-iratok világhíres kiszivárogtatója, “Amerika legveszélyesebb embere” látogatta meg Szalonunkat, mutatta be úgyszintén világhíres bűvésztrükkjeit és fényképezkedett vendégeinkkel! „Nőként nem élhetünk teljes életet!” – kardoskodnak sokan.  (tovább…)

  • Share/Bookmark
 
 

Főállású Angyalok 2010: Jelentkezzetek!

Posztolva: 2010. május 11.

angelsFőállású Angyalok 2010
Idén is keressük a legelhivatottabb Angyalokat!
A Vodafone Magyarország a nagy érdeklődésre való tekintettel, immáron harmadszor hirdeti meg a Főállású Angyalok programját.
Idén három szárnyas segítőt állítunk munkába.
Nyílt pályázati rendszerben választjuk ki azokat a nyerteseket, akik vállalják, hogy szaktudásukkal egy éven keresztül segítik az általuk kiválasztott nonprofit szervezet munkáját. A nyertes foglalkoztatásával kapcsolatos költségeket a Vodafone Magyarország állja. Jelentkezni a Facebook-os oldalunkon tudsz! Jelentkezés előtt figyelmesen olvasd el a program Általános Feltételeit.

  • Share/Bookmark