Archive for május, 2011

 

Mr. és Mrs. Kalifornia voltak (MiNők.hu)

Posztolva: 2011. május 30.

Schwarzenegger-and-Shriver-1-300x254Mr. és Mrs. Kalifornia voltak
(MiNők.hu, 2011 május 28.)
Maria Shriver a Kennedy-feleségek keresztjének legújabb hordozója. A Terminátor és az „amerikai királyi család“ hercegnőjének frigye huszonöt év után zátonyra futott. Maria a nőfaló Arnold Schwarzenegger hírhedt nőügyei felett hosszú évek óta szemet hunyt. Ám a házvezetőnőjükkel közös és egy évtizeden keresztül eltitkolt gyermek még a férfi-csalárdság (tovább…)

  • Share/Bookmark
 
 

A Prodigal Daughter Returns (The Ribbon, Spring 2011)

Posztolva: 2011. május 27.

ribbonspringA Prodigal Daughter Returns by Zsuzsa Béres
(The Ribbon, Spring, 2011)
I feel like a Prodigal Daughter, returning to the warm and steady fold of the International Women’s Club of Budapest (IWC) after a journey of myriad years and myriad adventures. It felt really good to sign up for full membership late last year and to hold the Holiday issue of The Ribbon in my hands! Browsing through its pages, checking out the (tovább…)

  • Share/Bookmark
 
 

Otthon, édes otthon (MiNők.hu)

Posztolva: 2011. május 27.

edesotthon-300x201Otthon, édes otthon
(MiNők.hu, 2011 május 8.)
Venni vagy bérelni? Ez ma a nagy kérdés. A kormány közeljövőben életbelépő adósmentő intézkedései sokakat megmenthetnek a kilakoltatástól, ám a válság kapcsán óhatatlanul felvetődik a kérdés: van-e jövője (tovább…)

  • Share/Bookmark
 
 

Nyolcadik Power Woman Szalon (beszámoló és képek)

Posztolva: 2011. május 2.

pwsledepicNyolcadik Power Woman Szalon
(2011 április 10)
Apropó: Tavaszi zsongás!
Program: „Most kell lépnem!”: Karriermenedzsment bemutató Nagy Edina, HR Tanácsadó, a Hudson Global Resources korábbi tehetségmenedzsere vezetésével.
„Érezted már azt, hogy tenned kell egy lépést, de mégsem indultál el? Most itt a tavasz, megújulunk és energiát nyerünk. De vajon mire lehet fordítani ezeket az energiákat? Eljött – e a megfelelő idő, hogy (tovább…)

  • Share/Bookmark