Archive for július, 2011

 

“We’re Not Here to Make Revolution” (AmCham.hu)

Posztolva: 2011. július 28.

amchamlogoDiversity Matters
“We’re Not Here to Make Revolution, This is Our Company Culture” (AmCham HUNGARY, July 28, 2011)  By Zsuzsa Béres
While reporting on Hungarian women for a decade now, I have found that no issue causes more pain than discrimination and exclusion in the workplace. The U.S.-based company Morgan Stanley has been a leader in promoting workplace diversity here in Hungary, and we sat down with its Managing Director, Marybeth Cagney,* and Human Resources Director, Eva Bresztyenszky to understand how the company puts diversity to work in (tovább…)

  • Share/Bookmark
 
 

Geoturizmus, a fenntartható utazás (MiNők.hu)

Posztolva: 2011. július 28.

geoturizmusGeoturizmus, a fenntartható utazás
(MiNők.hu, 2010 augusztus 12)
Egészen a közelmultig az utazás a kevesek, a jómódúak kíváltsága volt, melyet pihenésre, tanulásra, gyógyulásra használtak. Az elmúlt évtizedek során a turizmus, robbanásszerű felfutása következtében embertársaink százmilliói özönlötték el a földünket. Ám a tömeges, helyenként lassan sáskajárást felidéző hordaturizmus nemcsak a világlátás eredeti élményszerűségétől fosztja meg az utazót, hanem rendkívül (tovább…)

  • Share/Bookmark
 
 

Túl sokat várunk a párkapcsolatunktól? (MiNők.hu)

Posztolva: 2011. július 24.

párkapcsolatTúl sokat várunk a párkapcsolatunktól?
(MiNők.hu, 2011, július 9)
Tekinthetjük ideálnak, hogy párunk legyen az a személy életünkben, aki valamennyi testi-lelki-szellemi szükségletünket kielégíti. A nagy ő legyen szép és okos, erős és gyengéd, ellenállhatatlan alfa hím és (tovább…)

  • Share/Bookmark